Gentleman Barcelona

Het Gentlemen-pakket in Barcelona bevat alles wat echte mannen met stijl in de stad der engelen nodig hebben.

Geheel in stijl haalt een chauffeur jullie van de luchthaven op en brengt jullie naar een centraal gelegen accomodatie. Een perfecte plek om een ultiem vrijgezellenfeest te beleven!

Het nachtleven maken jullie onveilig met de Pissup guide, die geheel volgens jullie eigen voorstellingen de avond samen met jullie plant. Een kroeg, cocktailbar of liever discotheek? De guide weet ze allemaal te vinden. Éen van de meeste trendy discotheken in Barcelona is in ieder geval het eindpunt van de bartour.

De volgende dag eerst eens even lekker uitslapen! Zijn jullie allemaal wakker dan op naar het Erotic Museum! Laat je inspireren door de sexuele revolutie, en weet na afloop alles over de Kama Sutra en de eerste Playbunnies op deze wereld.

Heb je alles opgeslagen dan gaat het verder met een superdeluxe katamaran-tour! Alles is aan boord wat een man nodig heeft - een live-DJ, zoveel sangria en bier als je kunt drinken en partywoman pur-sang, die wachten op de Gentlemen from Holland!

Voor mannen, door mannen samengesteld!

Ps: Een echte gentleman blijft cool in elke situatie. Vergeet je zwemshort dus niet. Laat wel liever je speedos thuis, tenzij je natuurlijk niet op vrouwen valt :) 

p.P. 249
min. 8 personen

Het Pakket

+ 2 Overnachtingen in centraal gelegen appartement/hostel
+ Bar Guide + Nachtclub-toegang
+ Katamaran Party 4h
+ Erotic museum
+ Transfer luchthaven (Retour)
+ 24/7 Guide Service

Nu offerte opvragen!