RockstarBoedapest

RockstErWEEKEND in BOEdapest

Onder het motto "Beer, babes & bullets" zijn wij met het Rocksterpakket op zoek naar gasten die levens volgens de hedonistische levensstijl. Dit decadente pakket is een garantie voor een onvergetelijke tijd, maakt de vriendschap en band onder mannen nog sterker, en al jullie dromen uitkomen.

Bij de aankomst in Boedapest wacht een gigantische hummerlimo op jullie inclusief een hete stripper. Een stijlvolle opening van jullie Rockstarweekend! Aansluitend gaan jullie naar het 4**** luxehotel, alwaar jullie gedurende het weekend als een echte rocksterren zullen verblijven.

Hongerige magen worden bij een steakmaaltijd en met een lekker "toetjes" in de vorm van een lesbiënnenshow gevuld. Daarna wordt het nachtleven in Boedapest onveilig gemaakt met een kroegentoch die zijn weerga niet kent. Wij laten jullie de beste bars en clubs zien en beleven. Natuurlijk moet de alcohol-pegel tussendoor op pijl gehouden worden en sturen jullie eerst naar een shot-bar, waar je de eerste van vele versnaperingen kunt genieten. Na de kroegentocht nemen we jullie mee naar een stripclub waar jullie eigen VIP-ruimte gereserveerd is. De bruidegom kan zich dan alvast opmaken voor een hete stripshow op de bühne - cameras niet vergeten!

De kater op de volgende morgen is nog niet geheel weg of de bruidegom of een ander slachtoffer krijgt bezoek op zijn kamer. Housekeeping! Na tien minuten is het gedaan met het schoonmaken en laat de jongedame haar outfit langzaam vallen. Na het ontbijt is ´s middags jullie concentratie gevraagd. De AK47 en pumpgun wachten op jullie. Sterke schouders zijn een must, en extreme endorphineshots zijn gegarandeerd!

De prijs van het pakket kan voor sommige weekeinden (Congres, beurzen) en in het hoogseizoen van de aangegeven prijs afwijken! 

VERVOER NAAR BOEDAPEST

Er zijn talloze goedkope mogelijkheden naar Boedaprest te komen. Met name met Ryanair, Wizzair en Easyjet kun je goedkoop naar de pornohoofdstad van Europa vliegen. Bij vragen over vliegtickets neem je het beste contact op met je reisagent.

 

p.P. 333
min. 9 personen

Het Pakket

+ 2 Overnachtingen in een 4**** Luxehotel
+ AK 47 Medium (60Schoten)
+ Hummerlimo + stripper
+ Steakmaaltijd + lesbiënnestrip
+ Bar Guide
+ Stripclub toegang + tafel
+ Stripshow
+ Transfer hotel - vliegveld
+ 24/7 Guide Service
+ Get Me Home Cards

Nu offerte opvragen!

Foto´s & videos

2
3
6
7
8
1
5
4
Junggesellenabschied in Budapest