Pissup Reizen 

Via G Guisan 33a
6900 Massagno
Switzerland

Wie of wat is Pissup Reizen?

Pissup Reizen is een reisorganisatie die zich uitsluitend bezighoudt met het organiseren van vrijgezellenfeesten en groepsreizen.

Ons doel is het om unieke en tevens onvergetelijke belevenissen voor de moderne man te creëren. Heb je geen zin meer steeds in de keuken te (moeten) staan, in het weekend het gras te maaien en een ventiel nodig hebt voor de dagelijkse beslommeringen, dan zijn wij het ideale aanspreekpunt voor de met testosteron geladen man!

Onze partner, Pissup Tours, bestaat sinds 2001 op de Engelse markt en heeft sindsdien meer dan 35.000 groepen een overgetelijke tijd in Oost-Europa  bezorgd. Osteuropa geboten. Dankzij deze ervaring op de engelse markt en de steigende behoefte naar unieke vrijgezellenfeesten in "Hangover"-stijl werd in 2009 met succes Pissup Reisen opgericht, om ook de duitse man zijn unieke "Junggesellenabschied" aan te kunnen bieden. Sindsdien is Pissup Reisen explosief gegroeid en het synoniem voor vrijgezellenfeesten en groepsreizen in de beruchte en beroemde "Hangover"-stijl! En nu is het de beurt aan de nederlandse mannen kennis te maken met dit fenomeen...

 

Kwaliteitsgarantie

De moederonderneming van Pissup Reizen heet Custom Tours GmbH, en is in Schwizerland gevestigd.

Ook werkt Pissup sinds 2011 samen met de firma Jochen Schweizer, een exclusieve aanbieder van unieke belevenissen en volledig overtuigd van onze persoonlijke aanpak en unieke concept.

Een verdere garantie voor onze kwaliteit zijn de tv-bijdragen die te zien zijn geweest op de duitse zenders PRO Sieben TAFF, RTL-Explosiv en de samenwerking  met het beroemde platenlaben Selfmade Records. Ook zijn er talloze authentieke beoordelingen op het portaal Trustpilot (link) te vinden en zijn er talloze artikelen over Pissup verschenen in onder andere het manneblad FHM en het toeristische magazin Faktum (link).

Nog steeds twijfel? Neem contact op en bel ons of stuur een e -Mail. 

 

Nu aanvragen