All You NeedRiga

"All-You-Need" in Riga

Het pakket bevat alles wat je nodig hebt voor je vrijgezellenfeest in Riga.

Jullie verblijven in een centraal gelegen 3*** hotel inclusief ontbijt. Natuurlijk halen we jullie vanaf het vliegveld op, en brengen jullie op de dag van vertrek weer terug.

Het pulserende nachtleven in Riga verkennen we met een bar tour. Onze guide laat jullie de beste kroegen en pubs in de stad zien en beleven. Elke tour is anders, en de guide beslist individueel met jullie groep wat jullie willen zien. Cocktailbar, liuche kroeg, sportsbar of "high-end" bar. Daarna nemen we jullie mee naar een trendy stripclub, waar de letse schonen jullie ogen zullen verblinden. Onze guide helpt graag bij het verkrijgen van een lapdance of tabledance. Wie geen geld voor borsten uit wil geven kan zijn geluk beproeven in één van de vele nachtclubs in Riga.

De voordelen? Geen oplichting met dure drankjes, alleen de echte toplocations worden door jullie bezocht. Riga at its best!

 

De pakketpreis kan op speciale weekeinden afwijken van de aangeboden prijs in verband met beurzen of congressen. Tevens kunnen de prijzen in het hoofdseizoen afwijken.

VERVOER NAAR Riga

Op goedkope wijze kom je vanaf vlak over de grens (Düsseldorf-Weeze, Bremen) met Ryanair voor een appel en een ei naar Riga. Bekijk ook de mogelijkheden op www.vliegtickets.nl om vanuit Nederland te vliegen.

p.P. 159
min. 6 personen

Het Pakket

+ 2 Overnachtingen in 3*** hotel
+ Barguide/Kroegentocht
+ Stripclub-toegang
+ Nachtclub-toegang
+ Transport vliegveld (retour)
+ 24/7 Guide Service

Nu offerte opvragen!

Foto´s & videos

4
3
5
2
1
Riga