GentlemanRiga

GENTLEMAN PAKKETBESCHRIJVING

Echte vriendschap tussen mannen moet op stijlvolle manier gevierd worden. En dat geldt met name voor vrijgezellenfeesten, daar mag het aan niets ontbreken! Met die gedachte in het achterhoofd hebben wij het ultieme pakket voor mannen met stijl samengesteld. Een belevenis die jullie niet snel zullen vergeten. 

Stijlvolle accommodatie, namelijk een 4**** luxehotel in Riga incl. ontbijt. Een transfer van- en naar het vliegveld. En dan gaat het pas echt beginnen...

Op een schietplaats krijgen jullie een proffesionele instructie, en daarna de mogelijkheid met pistolen, revolvers en pumpgungs te schieten. Sterke schouders en hoogste concentratie zijn noodzakelijk. Na afloop kan het nog aanwezige adrenaline met een lekker koel biertje worden weggespoeld.

Apropos adrenaline. Laten we ook de endorphinen niet vergeten; Die krijgen jullie vanzelf tijdens het 3 gangen menu, en vooral het aansluitende dessert. Na iedere maaltijd komt een letste schone en laat een hete stripshow zien. Meer schoonheden laat jullie de guide zien, na het avondeten in een trendy stripclub.  

De volgende dag is er tijd genoeg om uit te slapen want het volgende programmapunt is pas ´s avonds gepland. Overdag kunnen jullie zelf bepalen wat jullie gaan doen. In de avonduren gaan jullie met je eigen guide het nachtleven van Riga onveilig maken. In overleg met de guide kun je zelf bepalen waar jullie naartoe gaan, cocktailbar, sportsbar, louche kroeg of toch iets meer trendy cafe.

Bij Pissup wordt je fantasie werkelijkheid!

 

 

p.P. 285
min. 7 personen

Het Pakket

+ 2 Overnachtingen in 4**** Luxushotel
+ Pistolen-& pumpgun schieten
+ 3x3 Menu (3 Gangen/3 stripshows)
+ Bar Guide/Kroegentocht
+ Vervoer vliegveld (retour)
+ 24/7 Guide Service
+ Get Me Home Cards

Nu offerte opvragen!

Foto´s & videos

Image 1
DSC_0063
Sensation -white -riga
2